Opskrift til 1 person
2 skiver godt brød f.eks. speltbrød – lidt små spinatblade eller lignende – 1 ds tun i olie – ca. 25 g rødløg – lidt karse – ½ grøn peberfrugt.
---------------------------------------
Paprikacreme
50 g ylette – 3-4 tsk ketchup – ca. 15 g revet løg – paprika – salt og peber.
--------------------------------------
Rist brødene. Læg den ene brødskive på tallerkenen og kom lidt små fine spinatblade på.
Pres olien fra tunen og fordel den ovenpå.
Skær løgene i ringe og læg det sammen med lidt karse oven på.
Skær peberfrugten i tynde strimler og læg også den på sandwichen.
Pisk ylette, ketchup og revet løg sammen og smag til med krydderierne.
Kom cremen på sandwichen og den anden skive brød ved.
Du kan eventuelt lave lidt salat til og bruge en del af paprikacremen hertil.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
tirsdag den 23. oktober 2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar