1 skive groft hvidt brød eller rugbrød - 60g god ferskrøget laks - 75 g hytteost - purløg - dild - 150 g tomater - 100 g strimlet fennikel - 5 g olie - nogle skiver agurk.
Klip purløg og dild fint og bland det i hytteosten.
Skær tomaterne i mindre stykker og bland dem med den fintskårne fennikel. Vend en lille sjat god olie i.
Hvis det skal være lidt "festligere", så læg eventuelt et par blade salat mellem laksen og brødet.
2 kommentarer:
Nej altså, hele 9 nye indlæg med simpelthen så lækre retter (ja okey citronolivenolien er selvfølgelig ikke en ret....)
Hvor er det dejæigt at bare 4 dage væk fra Menu - så er der så meget nyt inspirationsmateriale...dejligt
Lod mig inspirere af siden uden at bruge den direkte den anden dag, da jeg lavede mig lidt tunmousse af tun fra dåse, A38, løg, rød peber, salt, peber og så en masse skårne tomatbåde til...en rigtig Benny-ret eller Menu-ret...skønt...
venlige tanker ANita.
Vi må se om vi til stadighed kan følge med!
Send en kommentar