Opskrift til 2 personer
300 g kyllingefilet - salt & peber - ½ spsk olie – 3 spsk pinjekerner – 2 fed knust hvidløg – 2 spsk lys balsamico – 50 g rucolasalat – evt. lidt soltørrede tomater – 250 g frisk spaghetti – 25 g revet parmesan
Rist pinjekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve og gem dem til senere.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve og gem dem til senere.
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og drys med lidt salt og peber. Varm lidt olie på panden og brun kødet. Skru lidt ned for blusset og steg til kødet netop er gennemstegt. Tilsæt hvidløg og balsamico de sidste 2-3 minutter af stegetiden.
Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
Bland kyllingestykkerne i den færdige spaghetti og klip rucolasalat over. Vend pinjekerner (og eventuelt lidt finthakket soltørrede tomater) i retten, inden parmesanosten drysses på.