Opskrift til 2 personer
Kylling: 2 kyllingefileter – 1 økologisk citron – 1 fed hvidløg – 1 tsk. oregano – 1½ spsk. olivenolie – salt & peber.
Salat: 2 portioner blandet salat - ½ rød peberfrugt i strimler – ¼ agurk i skiver – 1 gulerod i tynde skiver – 4 tynde skiver salatløg – fetaterninger og store sorte oliven efter behag – citronolie.
Hvidløgscreme: 1 dl græsk yoghurt - ½ tsk. dijonsennep – 1 fed presset hvidløg – salt og hvid peber.
Skyl kyllingefileterne under koldt vand og dup dem tørre med noget køkkenrulle.
Vask citronen godt og riv den gule skal over i en skål. Del citronen og pres saften over i skålen. Kom endvidere knust hvidløg, olie, oregano og salt & peber i skålen og rør det sammen.
Kom kyllingefileterne i skålen med marinaden, der helst skal dække fileterne. Hvis ikke så vend fileterne i marinaden af og til og lad dem trække medens salaten og hvidløgscremen tilberedes.
Rør ingredienserne til hvidløgscremen sammen og stil den i køleskab til den skal bruges.
Tilbered og anret grønsagerne til salaten – gerne som portionsanretninger – og dryp lidt citronolie på.
Steg kyllingefileterne på en pande med lidt olie og ved middelvarme i cirka 8 minutter på hver side.
Server kylling, salat og hvidløgscreme på tallerkener til hver enkelt person.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
mandag den 4. maj 2009
Abonner på:
Opslag (Atom)