Bulgur-rødbedesalat ( 2 personer).
2 gode bøffer, steg eller hvad man nu har valgt steges.
Kog 80 g bulgur efter anvisning på pakken og lad den køle af.
100 g rødbeder og 100 g gulerødder koges hele og hver for sig.
Skær bagefter de kogte grønsager i mindre tern og hak 50 g forårsløg og vend det i den afkølede bulgur, sammen med en håndfuld hakket persille.
Lav en marinade af 1 tsk. sød sennep, 1 spsk. balsamico, 2 tsk. olie og lidt salt og peber.
Hæld dressingen over salaten.
Dryp eventuelt lidt citronsaft på den stegte oksebøf.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar