400 g gode rødspættefileter - citronsaft og skal - 300 g tomater - 200 g squash - 100 g forårsløg - 2 tsk. capers - 2 tsk. paprika - 1 tsk. estragon - 130 g DDV-yoghurt - dild. 300 g små kartofler.
Rul og læg fileterne i et ovnfast fad. Krydr med citronsaft og lidt reven skal. Drys med lidt salt og peber (S&P) - Varm ovnen op til ca. 200 grader og stil fisken derind omkring 10 minutter, til fisken er fast og gennembagt.
Kog kartoflerne møre.
Tomaterne hakkes og kommes i en gryde. Skær squashen i skiver og kom dem i gryden sammen med hakket forårsløg. Kom capers og krydderier i gryden og lad det hele småkoge i 10 min. Vend herefter yoghurten i saucen og anret den sammen med fisken på en tallerken. Pynt med lidt dild. Server kartoflerne til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar