Opskrift til 1 person
Rejer og asparges:
200 g grønne asparges - 10 g olie - ½ tsk. citronsaft - 120 g rejer - 25 g DDV-yoghurt - 25 g hakket løg - salt og citronpeber.
Knæk den nederste del af de grønne asparges og kog dem i 4-5 minutter. Dup dem tørre og læg dem på en tallerken. Hæld lidt olie og citronsaft over. Anret rejer og yoghurt ovenpå og drys med hakket løg. Drys lidt salt og citronpeber på.
----------------------
Grønsagsblanding:
200 g tomater - 25 g squash - 25 g løg - balsamicoeddike - et stykke godt hvidt brød.
Skær alle grønsagerne i små tern og hæld en sjat balsamicoeddike over. Anret sammen med rejer og asparges.Spis brødet til.
TIPS! Brødet kan eventuelt gnides med hvidløg og lunes i ovnen.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Det ser bare nemt, enkelt og rigtig lækkert ud.. det eneste man behøver at gøre... er at købe tingene og en lille smule arbejde med at skære grøntsagerne....
personligt har jeg gode erfaringer med MALDON-salt( som bare smager så godt..)og skalrejer er super gode, men skal selvfølgelig lige pilles først, hvilket jo godt kan tage lidt tid...Det skal snart prøves...
Venlige tanker Anita.
Send en kommentar