Opskrift til 1 person
Rejer og asparges:
200 g grønne asparges - 10 g olie - ½ tsk. citronsaft - 120 g rejer - 25 g DDV-yoghurt - 25 g hakket løg - salt og citronpeber.
Knæk den nederste del af de grønne asparges og kog dem i 4-5 minutter. Dup dem tørre og læg dem på en tallerken. Hæld lidt olie og citronsaft over. Anret rejer og yoghurt ovenpå og drys med hakket løg. Drys lidt salt og citronpeber på.
----------------------
Grønsagsblanding:
200 g tomater - 25 g squash - 25 g løg - balsamicoeddike - et stykke godt hvidt brød.
Skær alle grønsagerne i små tern og hæld en sjat balsamicoeddike over. Anret sammen med rejer og asparges.Spis brødet til.
TIPS! Brødet kan eventuelt gnides med hvidløg og lunes i ovnen.
Det ser bare nemt, enkelt og rigtig lækkert ud.. det eneste man behøver at gøre... er at købe tingene og en lille smule arbejde med at skære grøntsagerne....
SvarSletpersonligt har jeg gode erfaringer med MALDON-salt( som bare smager så godt..)og skalrejer er super gode, men skal selvfølgelig lige pilles først, hvilket jo godt kan tage lidt tid...Det skal snart prøves...
Venlige tanker Anita.