Opskrift til 2 personer
300 g laksesteak – 350 g broccoli – 250 g DDV-yoghurt – 80 g forårsløg – 160 g gulerødder -dild – salt og peber – grovbolle.
Kog eller damp broccolien til den er knap mør.
Rør fintsnittet forårsløg, revne gulerødder, og lidt finthakket dild sammen med yoghurten – og smag til med salt og peber.
Læg laks og broccoli i små buketter i et ildfast fad. Fordel urtemassen ovenpå fisk og broccoli i et jævnt lag. Bag ved 200 grader i en forvarmet ovn til fisken er mør, d.v.s. omkring 20-25 minutter. Server en grovbolle til retten.
Hvis du ikke kan få forårsløg, så brug i stedet meget fintskåret porrer.
300 g laksesteak – 350 g broccoli – 250 g DDV-yoghurt – 80 g forårsløg – 160 g gulerødder -dild – salt og peber – grovbolle.
Kog eller damp broccolien til den er knap mør.
Rør fintsnittet forårsløg, revne gulerødder, og lidt finthakket dild sammen med yoghurten – og smag til med salt og peber.
Læg laks og broccoli i små buketter i et ildfast fad. Fordel urtemassen ovenpå fisk og broccoli i et jævnt lag. Bag ved 200 grader i en forvarmet ovn til fisken er mør, d.v.s. omkring 20-25 minutter. Server en grovbolle til retten.
Hvis du ikke kan få forårsløg, så brug i stedet meget fintskåret porrer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar