Opskrift til 2 personer
1 svinemørbrad - olie – 1 pastinak – 1 stor gulerod – 1 rød peberfrugt - ½ squash – ca. 3 dl bouillon – 1½ spsk Maizena – 125 g vilde ris – karry – citronpeber – salt
Rens mørbraden og skær den i fingertykke skiver, giv dem et let bank inden de brunes let på panden i ganske lidt olie. Læg dem herefter i et ildfast fad.
Pastinak og gulerødder skæres i mindre firkanter og koges i 3 dl bouillon i ca. 8 minutter.
Peberfrugt og squash skæres ligeledes i mindre firkanter. Tag en sjat bouillon fra gryden. Hæld den på stegepanden og kom peberfrugt og squashen i. ”Steg” dem til de har taget lidt farve. Og hæld herefter blandingen op i gryden til de andre grønsager.
Rør Maizena op med lidt koldt vand og jævn grønsagsblandingen hermed. Smag til med karry, citronpeber og eventuelt lidt salt.
Hæld hele molevitten over mørbraden og sæt fadet i en 175 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Eller den tid det tager at koge de vilde ris.
Sæt citronpeber på bordet. Det giver en rigtig fin smag med et frisk drys lige når retten skal spises.
Under grønsagerne og den lækre sauce gemmer sig de små tynde mørbradbøffer sig
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar