Opskrift til 1 person
2 skiver godt brød f.eks. speltbrød – lidt små spinatblade eller lignende – 1 ds tun i olie – ca. 25 g rødløg – lidt karse – ½ grøn peberfrugt.
---------------------------------------
Paprikacreme
50 g ylette – 3-4 tsk ketchup – ca. 15 g revet løg – paprika – salt og peber.
--------------------------------------
Rist brødene. Læg den ene brødskive på tallerkenen og kom lidt små fine spinatblade på.
Pres olien fra tunen og fordel den ovenpå.
Skær løgene i ringe og læg det sammen med lidt karse oven på.
Skær peberfrugten i tynde strimler og læg også den på sandwichen.
Pisk ylette, ketchup og revet løg sammen og smag til med krydderierne.
Kom cremen på sandwichen og den anden skive brød ved.
Du kan eventuelt lave lidt salat til og bruge en del af paprikacremen hertil.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar