Opskrift til 1 person
100 g røget skinkepålæg – 100 g gulerod – 75 g bladselleri – 75 g agurk – 1 skive godt brød.
65 g DDV-yoghurt – 1 æble – 1-1½ spsk høvlet peberrod – citronsaft – salt og peber – lidt flydende sødemiddel.
Rens grønsagerne og skær dem i tændstiktynde stave. (Hvis du skal lave til flere personer kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved i stedet at rive det groft, men det smager bedst skåret).
Riv æblet og rør det i yoghurten. Hak den høvlede peberrod i mindre stykker og bland den i. Smag til med salt og peber og lidt citronsaft. Tilsæt eventuelt et par dråber sødemiddel.
Hæld dressingen over salaten og spis brød til.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar