Opskrift til 2 personer
400 g lyssej - allround-krydderi – 200 g gulerødder – 200 g rød peber – 200 g squash – 1½ dl grønsagsbouillon - 1 ds hakkede tomater – 2 fed hvidløg – 300 g små kartofler
Læg fisken op i et ildfast fad og drys med allround-krydderi (eller et andet godt blandingskrydderi) og lidt salt og friskkværnet peber.
Skær gulerødder i skiver, rød peber og squash i tern og læg det oven på og mellem fisken. Hæld grønsagsbouillonen ved. Pres hvidløget og fordel det over fisk og grønsager, samme med tomaterne.
Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i cirka 30 minutter.
Kog kartoflerne og spis dem til retten.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar