Opskrift til 2 personer
400 g magert hakket oksekød – 3 dl oksebouillon -75 g groft hakket løg – 200 g gulerødder i skiver – 300 g fint snittet hvidkål – karry – paprika – red hot chili pepper – ketchup
Kom 3 dl vand i gryden bring det i kog og knus en oksebouillonterning i. Kom løg i og kog dem klare. Tilsæt kød og krydderier rør godt og kom gulerødder og hvidkålen i. Eventuelt også en sjat ketchup.
Lad retten koge under låg i en halv times tid – eller til kålen er mør. Rør i gryden af og til.
Denne ret er så nem så nem og smager herligt.
Det smager godt med en skive groft rugbrød til – for slet ikke at tale om en god mørk øl!
Lav eventuelt en dobbelt portion. Retten smager næsten endnu bedre dagen efter, hvor den bare skal varmes op. PAS PÅ med chilien, den er stærk.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
lørdag den 10. november 2007
Hakket oksekød med hvidkål
En dampende varm portion oksekød og hvidkål
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar