Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

lørdag den 10. november 2007

Italienske kødboller med pasta og tomatsauce

Opskrift til 2 personer

Kødboller:
400 g magert hakket oksekød – 2 spsk hakket persille – 1 tsk fintreven økologisk citronskal – 1 spsk mel – 3 fed presset hvidløg.

Sauce:
Lidt olie - 100 g hakket løg – 2 fed fintskåret hvidløg – 1 ds tomater med basilikum og oregano – timian – lidt hønsebouillon.

100 g pasta – f.eks. skruer.


Bland alle ingredienserne til farsen sammen og tilsæt lidt vand, men ikke mere end at farsen har en fast konsistens. Smag til med salt og peber. Form dem til små boller som lægges på bagepapir på bagepladen.
Steg dem i ovnen i ved 200 grader i cirka 10 minutter afhængig af størrelsen.

Kog pastaen efter anvisning.

Steg løg og hvidløg klare i lidt olie tilsæt tomater, krydderier og lidt hønsebouillon og lad det simre i 10 minutters tid. Blend eventuelt saucen med en stavblender.

Inden serveringen lægges bollerne op i saucen.

Ingen kommentarer: