Opskrift til 2 personer
Kødboller:
400 g magert hakket oksekød – 2 spsk hakket persille – 1 tsk fintreven økologisk citronskal – 1 spsk mel – 3 fed presset hvidløg.
Sauce:
Lidt olie - 100 g hakket løg – 2 fed fintskåret hvidløg – 1 ds tomater med basilikum og oregano – timian – lidt hønsebouillon.
100 g pasta – f.eks. skruer.
Kødboller:
400 g magert hakket oksekød – 2 spsk hakket persille – 1 tsk fintreven økologisk citronskal – 1 spsk mel – 3 fed presset hvidløg.
Sauce:
Lidt olie - 100 g hakket løg – 2 fed fintskåret hvidløg – 1 ds tomater med basilikum og oregano – timian – lidt hønsebouillon.
100 g pasta – f.eks. skruer.
Bland alle ingredienserne til farsen sammen og tilsæt lidt vand, men ikke mere end at farsen har en fast konsistens. Smag til med salt og peber. Form dem til små boller som lægges på bagepapir på bagepladen.
Steg dem i ovnen i ved 200 grader i cirka 10 minutter afhængig af størrelsen.
Kog pastaen efter anvisning.
Steg løg og hvidløg klare i lidt olie tilsæt tomater, krydderier og lidt hønsebouillon og lad det simre i 10 minutters tid. Blend eventuelt saucen med en stavblender.
Inden serveringen lægges bollerne op i saucen.
Inden serveringen lægges bollerne op i saucen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar