torsdag den 15. november 2007

Salat med skinkestrimler og æble-peberrodsdressing

Opskrift til 1 person

100 g røget skinkepålæg – 100 g gulerod – 75 g bladselleri – 75 g agurk – 1 skive godt brød.

65 g DDV-yoghurt – 1 æble – 1-1½ spsk høvlet peberrod – citronsaft – salt og peber – lidt flydende sødemiddel.


Rens grønsagerne og skær dem i tændstiktynde stave. (Hvis du skal lave til flere personer kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved i stedet at rive det groft, men det smager bedst skåret).

Riv æblet og rør det i yoghurten. Hak den høvlede peberrod i mindre stykker og bland den i. Smag til med salt og peber og lidt citronsaft. Tilsæt eventuelt et par dråber sødemiddel.

Hæld dressingen over salaten og spis brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar