Opskrift til 2 personer
400 g torskefilet – citronsaft – tørret rød chilipeber – salt og peber -1 ds hakkede tomater - ½ squash – 1 porre – 4 soltørrede tomater i olie – 1 suppeterning - 150 g pasta, f.eks. penne
Smør et ildfast fad med lidt af olien fra de soltørrede tomater og læg fisken i fadet. Dryp lidt citron over fisken og drys med chili, salt og peber.
Kom tomaterne i en lille gryde. Skær squashen i mindre stykker og snit porren. Kom grønsagerne i gryden til tomaterne og kog det hele igennem i omkring 5 minutter. Smag til med lidt salt og peber og hæld blandingen over fisken. Læg de soltørrede tomater øverst og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 15 minutter.
Kom en suppeterning i kogevandet til pastaen og kog den efter anvisningen på pakken.
Server pastaen til fiskeretten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar