Opskrift til 1 person
75 g kogt pasta
15 g mayonnaise – 100 g DDV-yoghurt – 2 tsk fintklippet dild – 1½ tsk æbleeddike – flydende sødemiddel
120 g tun i olie – 50 g grønærter – 100 g blegselleri i små stykker – 50 g rødløg i tern eller ringe
-------------------------------------------
Hvis du ikke allerede har kogt pastaen, så gør det nu, så den kan nå at køle af. 40 g ukogt pasta giver cirka 75 g kogt.
Bland mayonnaise sammen med yoghurt, dild og æbleeddike. Smag til med salt og peber og flydende sødemiddel. Den skal have en sur sød smag.
Hæld olien fra tunen og bland den med ærter, blegselleri, rødløg og pasta. Dressingen vendes i salaten inden servering.
Tunsalaten kan mageligt laves i forvejen og vinder faktisk ved et par timer i køleskabet.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
uhmmmmmm!
Det siger du også når du har spist den! :o)
Send en kommentar