Opskrift til 1 person
75 g kogt pasta
15 g mayonnaise – 100 g DDV-yoghurt – 2 tsk fintklippet dild – 1½ tsk æbleeddike – flydende sødemiddel
120 g tun i olie – 50 g grønærter – 100 g blegselleri i små stykker – 50 g rødløg i tern eller ringe
-------------------------------------------
Hvis du ikke allerede har kogt pastaen, så gør det nu, så den kan nå at køle af. 40 g ukogt pasta giver cirka 75 g kogt.
Bland mayonnaise sammen med yoghurt, dild og æbleeddike. Smag til med salt og peber og flydende sødemiddel. Den skal have en sur sød smag.
Hæld olien fra tunen og bland den med ærter, blegselleri, rødløg og pasta. Dressingen vendes i salaten inden servering.
Tunsalaten kan mageligt laves i forvejen og vinder faktisk ved et par timer i køleskabet.
uhmmmmmm!
SvarSletDet siger du også når du har spist den! :o)
SvarSlet