onsdag den 7. november 2007

Fyldt laks med olieristede bønner

Opskrift til 2 personer

350 g laksefilet med skind - 60 g DDV-yoghurt - 40 g finthakket rødløg - fintklippet dild og purløg - 400 g fine grønne bønner - lidt olie - 6 sherrytomater - 10 små kartofler

Læg laksefileten med skindsiden nedad og skær et snit midt i på langs, men skær ikke igennem skindet og helt ud til enderne.

Rør yoghurt med rødløg, dild, purløg og lidt salt og peber. Fordel blandingen i laksesnittene og læg laksen i et ovnfast fad. Bag laksen i 25-30 minutter ved 200 grader.

Kog kartoflerne. Nip enderne af bønnerne og vend dem rundt i lidt olie. Drys dem med salt og kom dem i en gryde og steg dem ved svag varme til de er gyldne og møre, men stadig med bid.

Server bønnerne sammen med laksen, tomater og lidt kartofler.

Man kan i stedet for at riste bønnerne i en gryde, lægge dem på bagepapir og stege dem i ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar