Opskrift til 2 personer
350 g laksefilet med skind - 60 g DDV-yoghurt - 40 g finthakket rødløg - fintklippet dild og purløg - 400 g fine grønne bønner - lidt olie - 6 sherrytomater - 10 små kartofler
Læg laksefileten med skindsiden nedad og skær et snit midt i på langs, men skær ikke igennem skindet og helt ud til enderne.
Rør yoghurt med rødløg, dild, purløg og lidt salt og peber. Fordel blandingen i laksesnittene og læg laksen i et ovnfast fad. Bag laksen i 25-30 minutter ved 200 grader.
Kog kartoflerne. Nip enderne af bønnerne og vend dem rundt i lidt olie. Drys dem med salt og kom dem i en gryde og steg dem ved svag varme til de er gyldne og møre, men stadig med bid.
Server bønnerne sammen med laksen, tomater og lidt kartofler.
Man kan i stedet for at riste bønnerne i en gryde, lægge dem på bagepapir og stege dem i ovnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar