Opskrift til 4 personer (eller 2 i 2 dage)
800 g rødbeder – 2 madæbler cirka 200 g – 1 spsk finthakket løg – 2 spsk capers – 1 spsk honningsennep – 1 spsk jomfruolie – salt & peber
Lad skrællen sidde på og kog rødbederne i vand til de er møre ½ - 1 ¼ time. Skyld dem herfefter i koldt vand og ”smut” skrællen af. Skær rødbederne i små tern.
Fjern kernehuset fra æblerne og skær ligeledes dem i små tern.
Rør sennep og olie sammen og kom lidt salt ved. Bland rødbeder, æbler, dressing, capers og det finthakkede løg sammen. Færdig!
Smager himmelsk til skipperlabskovs, brændende kærlighed, frikadeller, hakkebøf, varm leverpostej og …
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
det ser dejligt ud og capers er skønt..kender det mest fra en ret der hedder "pariserbøf" hvor der til en hakkebøf på franskbrød, bruges både peberrod, capers, hakkede rødbeder bl.a. men jeg tror denne rødbedesalat vil smage skønt med de friskeæbler og den særlige caperssmag....
Send en kommentar