Opskrift til 2 personer
450 g godt kalvekød i strimler – lidt olie til stegning – 3 store gulerødder i skiver – 1 stor rød peberfrugt i strimler – 1 bdt forårsløg i småstykker – 200 g champignon i skiver – hakket persille - ½ l bouillon – paprika – all round krydderi – salt & peber - Maizena – kartoffelmos
Kalvekødet brunes. Gulerødder, peberfugt og forårsløg tilsættes og simre med nogle minutter.
Så tilsættes bouillon og krydderier. Retten simre til kødet er mørt.
(Glem nu ikke kartoffelmosen vel!)
Herefter kommes champignon i kødgryden og koger med nogle minutter, inden retten jævnes med lidt Maizena der er rørt op i en sjat koldt vand.
Smag til med salt og peber og server kartoffelmos til retten og drys med lidt hakket persille.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
6 kommentarer:
lækkert, og helt fri for hyttemeier'sk ødelæggende flødehærværk :-)
Jeg elsker sådan noget !
Jamen så kig dig omkring på siden. Her af masser af sunde lækkerier :o)
Det ser sgu godt ud! Tak for inspirationen. Den kører i gryden på lørdag efter fredagens julefrokostudskejelser! Kh Lene
Den er også skøøøønnn!
Kalvefrikassé er også godt!
hej benny! det ser rigtig godt ud! jeg trænger virkelig også til fornyelser i madprogrammet herhjemme. så den skal prøves i morgen!hilsen og god ferie inge-lise
Tak skal du ha Inge-lise og velbekomme! ;o)
Send en kommentar