Opskrift til 2 personer
450 g godt kalvekød i strimler – lidt olie til stegning – 3 store gulerødder i skiver – 1 stor rød peberfrugt i strimler – 1 bdt forårsløg i småstykker – 200 g champignon i skiver – hakket persille - ½ l bouillon – paprika – all round krydderi – salt & peber - Maizena – kartoffelmos
Kalvekødet brunes. Gulerødder, peberfugt og forårsløg tilsættes og simre med nogle minutter.
Så tilsættes bouillon og krydderier. Retten simre til kødet er mørt.
(Glem nu ikke kartoffelmosen vel!)
Herefter kommes champignon i kødgryden og koger med nogle minutter, inden retten jævnes med lidt Maizena der er rørt op i en sjat koldt vand.
Smag til med salt og peber og server kartoffelmos til retten og drys med lidt hakket persille.
lækkert, og helt fri for hyttemeier'sk ødelæggende flødehærværk :-)
SvarSletJeg elsker sådan noget !
Jamen så kig dig omkring på siden. Her af masser af sunde lækkerier :o)
SvarSletDet ser sgu godt ud! Tak for inspirationen. Den kører i gryden på lørdag efter fredagens julefrokostudskejelser! Kh Lene
SvarSletDen er også skøøøønnn!
SvarSletKalvefrikassé er også godt!
hej benny! det ser rigtig godt ud! jeg trænger virkelig også til fornyelser i madprogrammet herhjemme. så den skal prøves i morgen!hilsen og god ferie inge-lise
SvarSletTak skal du ha Inge-lise og velbekomme! ;o)
SvarSlet