Opskrift til 2 personer
400 fersk laks uden skind og ben – 100 g fintsnittet forårsløg – 180 g reven selleri – 200 g revne gulerødder – 1 spsk finthakket dild – salt & peber - karry – 250 g DDV-yoghurt – 2 stk. godt brød
Rør forårsløg, selleri, gulerødder, dild og yoghurt sammen i en stor skål. Drys en knivsspids karry i og smag til med salt & peber og eventuelt lidt mere karry. Det skal ikke smage af karry – kun anes.
Kom laksen i et ovnfast fad (vi brugte laksesteaks hvor skindet var fjernet), og drys med lidt salt & peber og fordel urteblandingen i et jævnt lag ovenpå.
Sæt fadet i ovnen og bag ved 200 grader i cirka 20-25 minutter. Lidt lavere temperatur ved varmluftovn. Hold øje med at urteblandingen ikke svedes.
Spis lidt godt hvidt brød til.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar