Opskrift til 2 personer
170 g fersk laks i mindre stykker – 120 g røget laks i skiver – 500 g dampet spinat – 80 g lasagneplader – 200 g champignon i skiver
Bechamelsauce: ½ spsk mel – 4 dl minimælk – 2 tsk bouillonpulver – lidt revet muskatnød – salt & peber
Pisk mel, mælk og bouillonpulver godt sammen og kog det forsigtigt op til en sauce. Smag til med muskat og salt & peber.
Rist champignon let på en tør pande.
Læg fersk laks, røget laks, spinat, champignon, lasagneplader og bechamelsauce lagvis i et ildfast fad. Slut af med spinat og sauce på toppen. Lasagnepladerne skal være dækket.
Lasagnen bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Server eventuelt en let salat til retten… det kunne være tomatsalat f.eks.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar