Opskrift til 2 personer
2 kalvekoteletter (af slagterens gode) – smør – 450 g frossen helbladet spinat – 1 dl piskefløde – lidt revet muskatnød – 250 g markchampignon eller andre svampe – 1 lille finthakket løg – 1 lille hånd hakket persille – salt & peber
Tø spinaten lidt op og følg tilberedningsanvisningen på posen. Hæld spinaten i en sigte når den er helt optøet og pres det meste af vandet fra.
Kom spinaten tilbage i gryden og kom piskefløden ved, sammen med lidt muskatnød og salt & peber og lad det simre stille og roligt en tid.
Rens champignonerne og del dem i halve. Kom lid smør på en pande og rist champignonerne gyldne heri, kom det finthakkede løg ved og lad det stege med et par minutter. Smag til med salt & peber og drys til sidst lidt hakket persille over.
Steg kalvekoteletterne i lidt brunet smør i 3-4-5- minutter på hver side alt efter tykkelse (eller grillsteg dem).
Serveres med flødespinat og de stegte svampe.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar