Opskrift til 2 personer
2 kalvekoteletter (af slagterens gode) – smør – 450 g frossen helbladet spinat – 1 dl piskefløde – lidt revet muskatnød – 250 g markchampignon eller andre svampe – 1 lille finthakket løg – 1 lille hånd hakket persille – salt & peber
Tø spinaten lidt op og følg tilberedningsanvisningen på posen. Hæld spinaten i en sigte når den er helt optøet og pres det meste af vandet fra.
Kom spinaten tilbage i gryden og kom piskefløden ved, sammen med lidt muskatnød og salt & peber og lad det simre stille og roligt en tid.
Rens champignonerne og del dem i halve. Kom lid smør på en pande og rist champignonerne gyldne heri, kom det finthakkede løg ved og lad det stege med et par minutter. Smag til med salt & peber og drys til sidst lidt hakket persille over.
Steg kalvekoteletterne i lidt brunet smør i 3-4-5- minutter på hver side alt efter tykkelse (eller grillsteg dem).
Serveres med flødespinat og de stegte svampe.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar