Opskrift til 10-12 store pandekager2 æg – 6 dl mælk – 5½ dl mel - ½ tsk salt – 1spsk sukker – 1 tsk vaniljesukker – smør til stegning - eventuelt ½ tsk kardemomme
Kom æg og halvdelen af mælken i en skål. Tilsæt mel og rør blandingen sammen. Tilføj så resten af mælken, salt, sukker og vaniljesukker. Det skulle lige give prikken over i'et med lidt kardemomme.
Steg pandekagerne i lidt smør. Nemmest på en pandekagepande eller en pande med lav kant.
Vi spiste brombærsyltetøj, strøsukker og ahornsirup til. Men anden syltetøj eller is er jo også dejligt.
De er faktisk rigtig gode. En 1/2 tsk kardemomme gør dem dog endnu bedre. Dejen klumper ikke når man laver den på den måde, og dejen er tynd og let at arbejde med.
SvarSletDet vil jeg så tilføje. Tak for kommentaren!
SvarSletGod opskrift. Pandekager er toppen :-D
SvarSlet