Opskrift til 2 personer
400 fersk laks uden skind og ben – 100 g fintsnittet forårsløg – 180 g reven selleri – 200 g revne gulerødder – 1 spsk finthakket dild – salt & peber - karry – 250 g DDV-yoghurt – 2 stk. godt brød
Rør forårsløg, selleri, gulerødder, dild og yoghurt sammen i en stor skål. Drys en knivsspids karry i og smag til med salt & peber og eventuelt lidt mere karry. Det skal ikke smage af karry – kun anes.
Kom laksen i et ovnfast fad (vi brugte laksesteaks hvor skindet var fjernet), og drys med lidt salt & peber og fordel urteblandingen i et jævnt lag ovenpå.
Sæt fadet i ovnen og bag ved 200 grader i cirka 20-25 minutter. Lidt lavere temperatur ved varmluftovn. Hold øje med at urteblandingen ikke svedes.
Spis lidt godt hvidt brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar