tirsdag den 7. oktober 2008

Omelet med champignon og peberfrugt


Opskrift til 2 personer

200 g champignon i skiver – lidt olie - 1 løg i tern – 1 peberfrugt i tern – 1 fed knust hvidløg – 5 æg – salt & peber - rugbrød og/eller lidt råkost

Rist champignon let på en tør pande og tag dem op.

Kom en sjat olie på panden og lad løg og peberfrugt simre heri sammen med hvidløg nogle minutter.

Imens slås æggene ud i en skål og piskes let med en sjat vand, max en spiseskefuld pr. æg.

Æggeblandingen og champignoner hældes over grønsagerne på panden. Krydres med salt & peber og steger ved jævn varme indtil æggemassen er stivnet. Nogen foretrækker at den er stadig er lidt blød i overfladen når den serveres.

Hvis du laver en større portion kan du eventuelt lave nogle ”lommer” i æggemassen med en palet, så den flydende æggemasse kommer i bunden af stegepanden.

Spis en skive rugbrød og råkost eller lidt salat til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar