Opskrift til 2 personer
Salaten kan både bruges som frokostret og som middagsret. Som frokostret kan man eventuelt undlade at komme kartofler i.
250 g nye kartofler -150 g friske fine grønne bønner – Salat f.eks. hjertesalat (eventuelt 2 slags salat) – 6 små kryddertomater – 2 dåser tun i vand - 2 hårdkogte æg – 12 gode sorte oliven.
Dressing: 1 stor tsk dijonsennep (gerne med honning) – 1 fed presset hvidløg – salt og kværnet peber – 1½ spsk koldt vand – 3 tsk olivenolie – eventuelt lidt groft hvidt brød.
Kog kartoflerne så de både er faste og møre. Lad dem køle af og skær dem i skiver.
Nip bønnerne og giv dem et opkog i 2 minutter, køl dem straks af i koldt vand og skær dem midt over.
Skyl og riv salat i mindre stykker. Bland dem med bønner, de skivede kartofler og halve tomater.
Hæld vandet fra tunfisken og læg den på i små stykker. Pynt med oliven og kvarte æg.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og dryp den over salaten lige inden serveringen.
Server eventuelt et godt hvidt brød til.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar