Opskrift til 2 personer
1 grapefrugt – 2 spsk farin (puddersukker) – ½ tsk stødt ingefær
Grapefrugten halveres og frugtkødet løsnes i trekanter. Farin og ingefær blandes og drysses over.
Grilles øverst i ovnen til farinen er karamelliseret. Hold øje med frugterne hele tiden, det kan godt gå stærkt, men varierer meget fra ovn til ovn. Fra 5 – 12 minutter vil jeg tro.
Grapen kan naturligvis også grilles på en ”rigtig” grill, her er det dog en god ide at pakke dem ind i alufolie.
De skal spises varme – men PAS PÅ – de bliver sindssygt varme på grund af sukkeret!
1 grapefrugt – 2 spsk farin (puddersukker) – ½ tsk stødt ingefær
Grapefrugten halveres og frugtkødet løsnes i trekanter. Farin og ingefær blandes og drysses over.
Grilles øverst i ovnen til farinen er karamelliseret. Hold øje med frugterne hele tiden, det kan godt gå stærkt, men varierer meget fra ovn til ovn. Fra 5 – 12 minutter vil jeg tro.
Grapen kan naturligvis også grilles på en ”rigtig” grill, her er det dog en god ide at pakke dem ind i alufolie.
De skal spises varme – men PAS PÅ – de bliver sindssygt varme på grund af sukkeret!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar