Opskrift til 2 personer
400 g lyssej – 1 spidskål i fine strimler – 1 løg i tynde skiver – 1 rød peber i firkanter – 2 dl vand – 1 spsk olie – 1 grønsagsbouillon – friskkværnet peber – allround-krydderi – små nye kartofler – hakket persille
Kom olie på en pande og sauter spidskål og løg ganske let, så det lige bliver blødt.
Hæld det herefter i et ildfast fad og læg fisken ovenpå. Drys peberfrugten over og krydr med peber og allround-krydderi. Opløs bouillonterningen i ca. 2 dl vand og hæld det ved.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader og steg i omkring 20 minutter – eller til fisken er mør. Læg eventuelt noget alufolie over fadet, hvis grønsagerne bliver for mørke.
Kogte nye kartofler drysses med hakket persille og spises til.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar