mandag den 16. juni 2008

Lyssej med spidskål

Opskrift til 2 personer

400 g lyssej – 1 spidskål i fine strimler – 1 løg i tynde skiver – 1 rød peber i firkanter – 2 dl vand – 1 spsk olie – 1 grønsagsbouillon – friskkværnet peber – allround-krydderi – små nye kartofler – hakket persille

Kom olie på en pande og sauter spidskål og løg ganske let, så det lige bliver blødt.
Hæld det herefter i et ildfast fad og læg fisken ovenpå. Drys peberfrugten over og krydr med peber og allround-krydderi. Opløs bouillonterningen i ca. 2 dl vand og hæld det ved.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader og steg i omkring 20 minutter – eller til fisken er mør. Læg eventuelt noget alufolie over fadet, hvis grønsagerne bliver for mørke.

Kogte nye kartofler drysses med hakket persille og spises til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar