Opskrift til 4 personer
1 hel fersk kylling – olie – salt og peber.
FYLD: 150 g kogt skinke – 1 æg – 100 g daggammelt hvid brødkrumme* - 50 g revet grana eller parmesanost – 1 fed hvidløg – revet skal af ¼ citron – 1 tsk frisk merian – en anelse chili – salt og peber.
TILBEHØR: Frisk pasta.
Start med fyldet: Hak skinken fint og bland den med æg og revet brødkrumme * (Hvis brødet er for friskt, så skær det eventuelt i skiver og tør det lidt i en varm ovn).
Rør den revne ost i og tilsæt presset hvidløg, citronskal, hakket merian, chili, salt og peber.
Kom fyldet i den rensede kylling og luk med kødnåle.
Pensl kyllingen med lidt olie og drys salt og peber på. Læg den i et ovnfast fad og steg den i ovnen ved 200 – 225 grader i 1¼ -1½ time.
Fyldet tages ud af kyllingen og skæres i skiver. Kyllingen parteres og stykkerne lægges omkring fyldet.
Spis den kogte pasta til.
1 hel fersk kylling – olie – salt og peber.
FYLD: 150 g kogt skinke – 1 æg – 100 g daggammelt hvid brødkrumme* - 50 g revet grana eller parmesanost – 1 fed hvidløg – revet skal af ¼ citron – 1 tsk frisk merian – en anelse chili – salt og peber.
TILBEHØR: Frisk pasta.
Start med fyldet: Hak skinken fint og bland den med æg og revet brødkrumme * (Hvis brødet er for friskt, så skær det eventuelt i skiver og tør det lidt i en varm ovn).
Rør den revne ost i og tilsæt presset hvidløg, citronskal, hakket merian, chili, salt og peber.
Kom fyldet i den rensede kylling og luk med kødnåle.
Pensl kyllingen med lidt olie og drys salt og peber på. Læg den i et ovnfast fad og steg den i ovnen ved 200 – 225 grader i 1¼ -1½ time.
Fyldet tages ud af kyllingen og skæres i skiver. Kyllingen parteres og stykkerne lægges omkring fyldet.
Spis den kogte pasta til.
Desværre smuttede billedet så det er et lånebillede der er til opskriften!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar