Opskrift til 2 personer
160 g mager pålægskinke – 100 g spidskål – 100 bladselleri eller fennikel – 100 g grøn peberfrugt
Dressing: 200 g ylette – 30 mayonnaise – 2 tsk fransk dijonsennep – estragon – salt og peber
300 g lækre tomater – 2 skiver godt toastbrød
Kålen snittes fint og bladselleri skæres i tynde skiver på tværs. Peberfrugten skæres i tynde strimler.
Kål, bladselleri og peberfrugt koges i cirka 2 minutter i letsaltet vand. Vandet hældes fra og grønsagerne afkøles.
Skær skinken i tern og vend den i grønsagerne.
Ylette røres med mayo og sennep og smages til med estragon, salt og peber.
Grønsagsblandingen anrettes på fade og pyntes med tomater skåret i både. Dressingen serveres til eller hældes over.
Spis letristet toast til.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar