Opskrift til 2 personer
160 g mager pålægskinke – 100 g spidskål – 100 bladselleri eller fennikel – 100 g grøn peberfrugt
Dressing: 200 g ylette – 30 mayonnaise – 2 tsk fransk dijonsennep – estragon – salt og peber
300 g lækre tomater – 2 skiver godt toastbrød
Kålen snittes fint og bladselleri skæres i tynde skiver på tværs. Peberfrugten skæres i tynde strimler.
Kål, bladselleri og peberfrugt koges i cirka 2 minutter i letsaltet vand. Vandet hældes fra og grønsagerne afkøles.
Skær skinken i tern og vend den i grønsagerne.
Ylette røres med mayo og sennep og smages til med estragon, salt og peber.
Grønsagsblandingen anrettes på fade og pyntes med tomater skåret i både. Dressingen serveres til eller hældes over.
Spis letristet toast til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar