mandag den 14. april 2008

Hakkebøf med pandetomatsauce og råstegte kartofler

Opskrift til 2 personer

Magert hakket oksekød – kartofler – løg – hakkede dåsetomater med krydderier – fedtstof til stegning – salt og peber – grønne bønner, eller en salat.


Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Steges i fedtstof på en pande til de er møre. Krydres med salt og peber.

Bønnerne koges møre i vand med lidt salt.

Løg skæres i mindre stykker og steges bløde på stegepanden. Tages op.

Hakkebøfferne steges møre på samme pande og krydres med salt og peber.

Bøfferne tages op og panden koges af med dåsetomaterne. Tilsæt eventuelt flere krydderier (f.eks. Engelsk Sauce) efter smag og læg hakkebøfferne og løgene tilbage på panden og lun det sammen med tomatsaucen.

Server de råstegte kartofler og bønner eller salat til hakkebøfferne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar