onsdag den 2. april 2008
Pesce italiano – italiensk fiskeret
Opskrift til 2 personer
400 g filet af torsk eller lyssej – salt – citronsaft – 2 spsk pesto – 4-6 tynde skiver parmaskinke – 300 g gule og røde cherrytomater – 2-3 grofthakkede fed hvidløg – 50 g sorte oliven – 1 økologisk citron i små stykker – 400 g små skrubbede kartofler – 2 spsk olivenolie – peber – tørret timian – 1 håndfuld rucola
Skær fisken i 4-6 stykker, drys lidt salt på og dryp citronsaft over. Smør pesto på fisken og sno et stykke parmaskinke om hvert stykke. Læg fisken et lille ovnfast fad og kom tomater, hvidløg, oliven og citronstykker ved.
Tryk de skrubbede kartofler tørre med lidt køkkenrulle og vend dem i olivenolie, salt og peber og drys med lidt timian. Læg kartofler i et lille ovnfast fad.
Dæk fiskefadet med bagepapir og stil både det og kartoffelfadet i en 225 grader varm ovn og bag det i omkring 20 minutter. Tag fiskefadet ud og stik i kartoflerne og mærk om de er møre, hvis ikke så giv dem lidt mere i ovnen.
Kartofler vendes med lidt rucolasalat og serveres sammen med fisken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar