2 hele flasker lys Brøndum snaps
Citronskal fra 7 usprøjtede citroner
1½ liter vand
1 kg sukker
Det er naturligvis vigtigt at citronskallerne er økologiske ikke sprøjtede.
Jeg syntes at det er nemmest at skære citronerne i kvarter og så fjerne kødet.
Citronskallerne kommes i et STORT sylteglas og snapsen hældes over. Luk låget og lad det trække i 8 dages tid.
Giv vand og sukker et opkog. Lad det afkøle og hæld det på citron-snapseblandingen.
Lad det stå endnu et par dage og fjern skallerne.
Si likøren - for eksempel gennem et stykke gaze og hæld likøren på rene flasker.
Der går et par dage før smagen har ”sat” sig. Jeg tilsatte lidt mere snaps – Linieakvavit – for at give den lidt mere ”bid”.
Jeg har ladet mig fortælle at italienerne sætter citronlikør og grappa (den italienske snaps) på bordet efter en god middag.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar