2 stk kyllingefilet – salt og peber – 1 tsk merian – 2 spsk olie – reven skal og saft af1 økologisk citron – 1 dl hønsebouillon – 1 spsk små kapers – 600 g broccoli – 600 g kartofler
Gnid kødet med salt og peber og drys med merian. Brun det på alle sider i olien på en pande og steg det videre på lavt blus. Vend det af og til.
Kog kartofler og broccoli.
Tag kødet af panden og hold det varmt indpakket i alufolie.
Kom den revne citronskal, citronsaft og bouillon på panden sammen med kapers og lad det koge lidt ind. Smag til med salt og peber og hæld det over kyllingen.
Server de kogte grønsager til.
Prøv eventuelt også at serverer tomatsalsa til retten.
Gnid kødet med salt og peber og drys med merian. Brun det på alle sider i olien på en pande og steg det videre på lavt blus. Vend det af og til.
Kog kartofler og broccoli.
Tag kødet af panden og hold det varmt indpakket i alufolie.
Kom den revne citronskal, citronsaft og bouillon på panden sammen med kapers og lad det koge lidt ind. Smag til med salt og peber og hæld det over kyllingen.
Server de kogte grønsager til.
Prøv eventuelt også at serverer tomatsalsa til retten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar