Opskrift til 2 personer
250 g kogt kyllingekød i små tern – 200 g fintrevet selleri – 200 g tørristede champignon – 200 g agurk – 1 mangofrugt skåret i små tern – 1 grovbolle
Dressing: 250 g DDV-yoghurt eller græsk yoghurt 7-10 % - ½-1 spsk høvlet peberrod – 2 tsk engelsk sovs – salt
Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og kommes i en stor skål.
Agurk flækkes på langs og kernerne skrabes væk med en teske da det ellers giver for megen væde.
Bland kylling, peberrod, selleri og agurk i små tern, champignon og mango og kom det i dressingen.
Salaten vinder ved at trække i ca. ½ time i køleskabet.
Spis ristet grovbolle til.
Som kyllingekød kan eventuelt anvendes kyllingepålæg eller andet færdigbehandlet kylling.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar