Opskrift til 2 personer
400 g lyssej – 200 g rødløg – 200 g aubergine* – 2 fed hvidløg – lidt olie til stegning – 1 ds flåede tomater – hakket persille – 2 spsk kapers – citronsaft – 3 spsk sød chili sauce – salt og peber – 120 g ris.
*En del mennesker kan ikke klare aubergine – og slet ikke sammen med fisk. Hvis du har det sådan, så erstat aubergine med f.eks. kartofler, gulerødder, selleri, eller anden rodfrugt.
Skær rødløg og aubergine i tern og hvidløgene i tynde skiver. Varm olien i en dyb pande og steg løg og hvidløg et øjeblik.
Tilsæt aubergine, dåsetomater og chilisauce og lad det hele koge igennem i ca. 10 minutter.
Herefter tilsættes hakket persille, kapers og lidt citronsaft og der smages til med salt og peber – og eventuelt mere chilisauce.
Kom lidt af saucen i et ildfast fad. Læg fisken over og dæk med resten af saucen. Bag retten i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
Kog risen efter anvisningen på posen og server den til retten
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar