Opskrift til 2 personer
400 g lyssej – 200 g rødløg – 200 g aubergine* – 2 fed hvidløg – lidt olie til stegning – 1 ds flåede tomater – hakket persille – 2 spsk kapers – citronsaft – 3 spsk sød chili sauce – salt og peber – 120 g ris.
*En del mennesker kan ikke klare aubergine – og slet ikke sammen med fisk. Hvis du har det sådan, så erstat aubergine med f.eks. kartofler, gulerødder, selleri, eller anden rodfrugt.
Skær rødløg og aubergine i tern og hvidløgene i tynde skiver. Varm olien i en dyb pande og steg løg og hvidløg et øjeblik.
Tilsæt aubergine, dåsetomater og chilisauce og lad det hele koge igennem i ca. 10 minutter.
Herefter tilsættes hakket persille, kapers og lidt citronsaft og der smages til med salt og peber – og eventuelt mere chilisauce.
Kom lidt af saucen i et ildfast fad. Læg fisken over og dæk med resten af saucen. Bag retten i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
Kog risen efter anvisningen på posen og server den til retten
Ingen kommentarer:
Send en kommentar