Opskrift til 2 personer
400 g broccoli (gerne stængler) – 4 hårdkogte æg – 30 g light mayonnaise – 1 bakke karse – 1 tsk karry – en spids cayennepeber – salt og peber – 2 grovboller – 200 -300 g råkost f.eks. tomater og squash
Broccolistænglerne skæres i små stykker og koges godt møre i lidt vand. Afkøles og blendes med mayonnaisen, til den er jævn og lysegrøn.
Æggene hakkes groft og blandes med karse, karry, salt og peber.
Rør de to blandinger sammen og smag salaten til eventuelt med lidt mere karry, salt og peber.
Spis en grovbolle og råkostsalat til æggesalaten.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar