Opskrift til 2 personer
150 g røget laks – 2 hårdkogte æg – 50 g kalorielet mayonnaise – karse – 2 tsk karry – salt og peber – 2 skiver godt rugbrød – 8 cherrytomater – 150 g haricots verts – lidt hakket rødløg – balsamicoeddike
Det hårdkogte kolde æg hakkes og blandes med mayonnaise, karse og karry, og smages til med sat og peber.
Den røgede laks lægges på brødet og æggemassen lægges over eller ved siden af på tallerkenen, sammen med cherrytomater og haricots verts, der har fået et drys hakket rødløg og nogle dråber balsamicoeddike.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar