Opskrift til 2 personer
250 g kogt kyllingekød i små tern – 200 g fintrevet selleri – 200 g tørristede champignon – 200 g agurk – 1 mangofrugt skåret i små tern – 1 grovbolle
Dressing: 250 g DDV-yoghurt eller græsk yoghurt 7-10 % - ½-1 spsk høvlet peberrod – 2 tsk engelsk sovs – salt
Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og kommes i en stor skål.
Agurk flækkes på langs og kernerne skrabes væk med en teske da det ellers giver for megen væde.
Bland kylling, peberrod, selleri og agurk i små tern, champignon og mango og kom det i dressingen.
Salaten vinder ved at trække i ca. ½ time i køleskabet.
Spis ristet grovbolle til.
Som kyllingekød kan eventuelt anvendes kyllingepålæg eller andet færdigbehandlet kylling.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar