mandag den 21. januar 2008

Kyllingesalat med mango

Opskrift til 2 personer

250 g kogt kyllingekød i små tern – 200 g fintrevet selleri – 200 g tørristede champignon – 200 g agurk – 1 mangofrugt skåret i små tern – 1 grovbolle

Dressing: 250 g DDV-yoghurt eller græsk yoghurt 7-10 % - ½-1 spsk høvlet peberrod – 2 tsk engelsk sovs – salt

Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og kommes i en stor skål.

Agurk flækkes på langs og kernerne skrabes væk med en teske da det ellers giver for megen væde.

Bland kylling, peberrod, selleri og agurk i små tern, champignon og mango og kom det i dressingen.

Salaten vinder ved at trække i ca. ½ time i køleskabet.

Spis ristet grovbolle til.


Som kyllingekød kan eventuelt anvendes kyllingepålæg eller andet færdigbehandlet kylling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar