400 g magert oksekød i strimler – 3 spsk ketchup - ½ spsk citronsaft – 3 spsk soja (gerne sweet) – 1 tsk salt – 2 fed hvidløg – 1½ spsk sesamolie (til dressing) – 1½ spsk chilisauce – 1 spsk karry – lidt olie (til stegning) 250 g champignon – 400 g broccoli – 1 rød peberfrugt 70 g æggenudler
Bland ketchup, citronsaft, soja, salt, presset hvidløg, chilisauce – karry og olie.
Skær kødet i strimler og lad det marinere i dressingen en times tid – gerne mere hvis du er i god tid.
Nudlerne koges efter anvisningen på emballagen.
Skær champignon i skiver og del broccolien i mindre stykker og skær peberfrugten i strimler.
Varm en gryde/wok godt op og lynsteg kødet i 4-5 minutter hvis du har købt noget ordentligt kød, ellers til det er gennemstegt. Kom eventuelt lidt af dressingen og/eller lidt olie på panden hvis du skønner det nødvendigt. Tilsæt broccoli, peberfrugt og champignon og vend det med kødet i en 4 minutters tid, indtil det hele er gennemvarmet og tilsæt til sidst de kogte nudler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar