Opskrift til 2 personer (4 pandekager)
Pandekagedej: 2 æg – 2 dl kærnemælk – 100 g mel - salt – plantemargarine eller olie til stegning
Fyld: 1 pakke hel spinat (frostvare) – 200 g champignon i skiver – lidt olie - 150 g reven ost 20+ - salt – citronpeber – revet muskatnød – 100 g DDV-yoghurt
Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen i en skål og steg pandekagerne på en pande i lidt fedtstof, til de er gyldne. Hold dem varme under et stykke folie.
Kom spinaten i en gryde og varm den op så den er helt optøet og varm. Hæld den i en sigte og tryg alt vandet fra. Kom den tilbage i gryden.
Rist champignonerne ganske let på en pande med lidt olie og kom dem bag efter op i spinatgryden.
Damp det hele sammen nogle minutter. Der må næsten ikke være nogen væde tilbage. Krydr med salt, citronpeber og muskatnød og bland yoghurten i.
Fordel spinatfyldet ud på pandekagerne og kom den revne ost over. Rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Bag dem i en varm ovn ved 200° i ca. 10 minutter til de er gyldne.
Man kan eventuelt kun komme halvdelen af osten i pandekagerne og den anden halvdel ovenpå.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar